dilluns, 24 de setembre del 2012

Sense les Boles de Drac


Sembla mentida que això segueixi viu després de tant de temps sense que ningú hi passi.

Aquest bloc havia estat concebut com un espai on els seus creadors i una colla de col·laboradors triats a dit poguéssim donar la nostra opinió sobre temes de la vida diària que mereixessin o no una especial atenció, que permetés passar l'estona a aquella gent que decidís llegir-nos i que, finalment, les nostres paraules i els nostres actes no tinguessin el més mínim efecte sobre la societat a la qual ens dirigim. Si això rutllava, fins i tot pensàvem treure'n alguns calerons. És curiós, o potser no, que mentre escric aquestes línies tinc la sensació d'estar descrivint una cambra parlamentària anomenada Senat, però bé, recordem que la política és l'únic tema del qual no es permet parlar en aquest espai.

Les causes per les quals aquest bloc està en coma des de fa més d'un any deuen ser molt diverses i, la veritat, no  és que em vingui gaire de gust analitzar-les. Simplement, tinc ganes de fer reviure aquest bloc, però les boles de drac les tinc reservades per quan sigui el meu torn de dominar el món, així que tocarà pencar.

De ben segur que si això es posa en marxa de nou, en Jordi tornarà a fer-hi de les seves, i potser fins i tot trobem algú que també tingui ganes de col·laborar en aquest projecte tot i saber que no va en lloc i que existeix simplement pel plaer intel·lectual dels seus creadors i col·laboradors.

Si existeix algú amb el perfil esmentat, pot comentar aquesta entrada indicant les seves motivacions a l'equip de Ciències i Enginyeries de l'Estupidesa Humana, el qual, evidentment, li vetarà l'entrada si no el/la considera digne de tal honor. Tot i així, us asseguro que el llistó està molt baix.


Bé, doncs, fins aviat!

3 comentaris:

  1. Bon dia Joan i Jordi! Heu escollit el moment perfecte per reviure això, doncs per mi seria un gran honor i un gran plaer poder fer les meves aportacions a les Ciències i Enginyeries de l'Estupidesa Humana!
    Com diria un benvolgut arxiconegut salvador de la Terra Mitja: Compteu amb la meva destral!

    Dashiell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Evidentment ets benvingut! Ja hauries d'haver rebut una invitació al teu correu, però recorda que això ho poden llegir nens!!!!!

      Elimina
  2. Joan, deu anys després he respost a la teva crida. És molt temps? Depen es un instant en comparació a la històra de la terra. Però també és una eternitat per la vida d'una mosca. Va algún lloc aquesta disquisició? Depén, en comparació amb la història del coneixement humà no porta enlloc, en comparació amb una combinació de lletres aleatories si. En realitat nomes he fet perdre el temps a qui ho hagi llegit (i el meu propi) :) Suposant que ho llegeixi algú.

    ResponElimina