divendres, 17 de desembre del 2010

Estupidesa programada

Sabeu quan esteu mirant un documental/programa o el que sigui i us aneu sentint enganyats, estúpids i trossos de quòniam? Doncs aquesta sensació acabo de tenir mirant un documental de la TV3 del programa "Sense ficció".

Resulta que al programa es desvetllava la misteriosa raó del perquè de cop i volta, sense motiu aparent, les impressores deixen de funcionar. Quants cops se us ha espatllat la impressora en el moment mes inoportú? Si no us ha passat mai, segur que coneixeu algú que li ha passat, segur. Una prova n'és la gran cuantitat de fans del facebook de grups com:

- "Impresoras que deciden hacer huelga en momentos cruciales"

78.000 fans

- "Las impresoras son baratas sí, pero la tinta debe ser sangre de unicornio"

169.000 fans

La ultima s'ha de dir que no te res a veure però el nom es molt catxondo.

Doncs resulta que les impressores porten un comptador de pagines impreses, quan el comptador arriba a cert nombre la impressora es bloqueja. Així, sense mes, de forma gratuïta. Bé gratuïta tampoc te n'has de comprar una de nova. El millor de tot plegat es que un rus ha fet un programa que reinicia el compte d'un xip i la impressora torna a funcionar, ara si que de forma gratuïta.

També sortia un altre tema que em va preocupar mes encara. Tots els productes pseudo-espatllats (per que si mireu el documental veureu que les impressores no són les úniques) van a parar a l'Àfrica. Allà una part de les andròmines les arreglen, l'altre (la majoria) les tenen per allà tirades, on molta gent es dedica a cremar les parts de plàstic per vendre el metall. Que vull dir amb tot això? Que ens comencem a acollonir!

Estem cabrejant als africans, a mes d'enviar-los les deixalles els contaminem el continent. Ells s'espavilen, ho arreglen i ho reutilitzen. D'aquí a uns anys estaran amb els collons plens i es venjaran. Són físicament mes forts que els blancs (només cal mirar les medalles olímpiques d'atletisme, i altres esports). I m'estic imaginant els soldats d'aquí disparant amb armes que a partir de cert nombre de bales es bloquegen. Serà una masacre. I ens passarà per estúpids.

Podeu mirar el documental aquí: http://blogs.tv3.cat/senseficcio.php?itemid=36638

1 comentari:

  1. ai, no sé per què abans no se m'ha obert aquesta entrada.
    jo volia veure el reportatge però el feien molt tard. ja el miraré algun dia.
    vaya tela, no?

    ResponElimina