de rioja del 67 que aún
no había probado.
La verdad es que no es
tan diferente
de las del Caprabo''
Així
feia una cançó del duo que
va fer estralls en el gust musical de moltes ments, la majoria encara
per formar, quan jo tenia dotze o tretze anys. I si bé la música
que feien i fan aquests simpàtics germans de Cornellà no m'ha
agradat mai, el fet que alguns fragments de les seves cançons hagin
quedat gravats al meu cervell m'obliga a dornar-los un cert
reconeixement, més encara quan és un fragment d'una de les seves
cançons el que m'inspira a escriure aquesta entrada que, per cert,
no va sobre música. Tornem-hi:
''...y comimos caviar y
abrimos una botella
de rioja del 67 que aún
no había probado.
La verdad es que no es
tan diferente
de
las del Caprabo''
Pel
que fa al tema vinícola, he de reconèixer tout d'abord
que en soc un complet ignorant. Em menjo el raïm amb el mateix gust
que practicament qualsevol altra fruita, però tot el que prové de
la fermentació del seu suc em produeix una sensació força
desagradable i que no tinc cap ganes de descriure. Suposo que els
bons vins es deuen merèixer un distintiu que permeti
diferenciar-los, alguna cosa així com el famós brandy de
la vila francesa de Cognac, pero com no vull ofendre ningú amb la
meva falta de coneixements sobre el tema, us diré també que aquesta
entrada no tracta de begudes alcohòliques. Encore:
''...y comimos caviar y
abrimos una botella
de rioja del 67 que aún
no había probado.
La verdad es que no es
tan diferente
de
las del Caprabo''
Podria seguir desvariejant amb més exemples del que pot inspirar un
fragment d'una cançó que de fet no em diu res de res, però, si
anem al grà, us diré que aquesta entrada parla de salsitges. Ara,
si hi ha algú que, a més de dignar-se a llegir aquest muermo,
hagi arribat fins a aquest punt, seria lícit preguntar-se que
punyetes tenen a veure el Rioja del 67, el brandy de la vila francesa
de Cognac i les salsitges.La resposta la podeu trobar al títol
d'aquesta entrada: la denominació d'origen. Crec que és prou
evident per què el vi de la Rioja i el brandy de Cognac en tenen, de
denominació d'origen, però què passa amb les salsitges?
Doncs us diré que en el mes i mig que porto a Estrasburg he tastat,
totes de marca Auchan, salsitges d'Estrasburg i
d'un parell de llocs més que no recordo. El fet que els tres tipus de
salsitges que he tastat tinguin exactament el mateix aspecte, sabor i
textura i que aquestes tres qualitats, a més del preu, siguin també compartides amb les de les seves homòlogues de Frankfurt em fa pensar que en algun barri
residencial d'alt standing hi ha algun empresari murri
rient-se de mi mentre es pren una copa de Rioja del 67. Espero que
l'hagin estafat, i que sigui del Caprabo.
Francament jo tambe espero que l'hagin estafat i que sigui un vi, no del caprabo, sino del lidl, que vagi en tetrabrick i que estigui picat.
ResponElimina